Zanimljivo

Lijepe riječi i izrazi o mami kratki su sa značenjem za status: popis. Najbolje, ljubazne, iskrene, ugodne i nježne riječi ljubavi posvećene mami

Citati poznatih osoba i lijepe riječi o mami.

Mama je najskuplja osoba na svijetu. Njezin savjet pomaže nam u teškim situacijama. I želim se vratiti kući tamo gdje čeka moja majka. Uvijek moramo podržati roditelje, tako da nam nije neugodno reći nekoliko lijepih riječi.

Lijepe riječi i fraze o mami kratke su sa značenjem za status: popis najboljih

Nitko osim nas ne zna bolje od njihovih roditelja. Zato samo djeca znaju razgovarati s mamom kako bi je razveselila i podigla. Postoji mnogo citata koji govore cijelu istinu o mami i potvrđuju njezinu vrijednost. Poznati ljudi i majstori olovke, kao nitko drugi ne mogu razgovarati o majkama i ispovijedati svoju ljubav.

Popis citata poznatih osoba o mamama:

Prvi dar koji nam daje naša majka je život, drugi je ljubav, a treći je razumijevanje. (Donna Brower)

Ni u kojem slučaju ne može biti gubitnička majka, za djecu nema ništa gore. (G. Scherbakova)

Umjetnost majčinstva je naučiti dijete umjetnosti života. (E. Haffner)

Ona koja nema čežnju za prošlošću nije imala majku. (Gr. Nunn)

Riječi mami

Krilate riječi i riječi o ljubavi prema mami vlastitim riječima: popis

Možete ugoditi najdražoj osobi ulovnim frazama poznatih osoba. Ali najiskrenije će biti vaše vlastite riječi koje dolaze iz čistog srca. Tako malo vremena provodimo s roditeljima kada osnujemo vlastitu obitelj. Ne odmičite se od roditelja. Morate pokušati provesti što više vremena s mamom i zvati što je češće moguće. Samo nekoliko minuta dnevno pomoći će mami da se ne dosadi i lakše će podnijeti razdvajanje. Ne budite pohlepni, izgovorite nekoliko riječi.

Popularne fraze poznatih osoba:

Mama je jedino čudo prirode s kojim nas čak i smrt nemoći razdvojiti. L. S. Sukhorukov.

Budućnost nacije je u rukama majki. O. Balzac.

Svaka je majka apsolutno sigurna da je kćerin mladoženja bolji od oca, no supruga sina nikad neće moći usporediti sa sobom. M. Andersen.

Riječi ljubavi vlastitim riječima:

Mama, ti si najdraži i najdraži mali čovjek koji imam. Zaista te cijenim.

Mamice, vrlo je teško pronaći riječi. Njegujem vas i pokušat ću opravdati naslov dobre kćeri. Uostalom, takva bi majka trebala imati samo izvrsnu djecu.

Voljena mama! Prošlo je mnogo godina od kada ste prvi put čuli riječ mama. Ti si mama s velikim slovom, jer si me oduvijek podržavala.

Rodna mama! Unatoč činjenici da vas rijetko zovem, u mom srcu uvijek postoji mjesto za vas. Znam da uvijek mogu računati na vašu podršku.

Riječi mami

Mama voljena ljubazne riječi: najiskrenije, tople, ugodne i nježne riječi ljubavi prema mami

Da biste udovoljili svojoj najvrjednijoj osobi, često izgovarajte ugodne riječi i ispovjedite svoju ljubav. Mame vrlo kratko nemaju vremena za sebe upravo zbog djece. Stoga, nadoknadite vrijeme provedeno sa svojom ljubavlju. Nikad vam neće biti suvišno izgovoriti par ugodnih fraza i razgovarati o vašoj ljubavi. Napokon, često iza briga, mama potpuno zaboravlja na njezinu vrijednost. Pomozite mami da zapamti da je voljena i cijenjena.

Srdačne i ugodne riječi za mamu:

Mama me štiti dugi niz godina. Ne dam joj mira, ne. Želim vam ljubav, na prekrasnom danu vam čestitam.

Vi ste najiskrenija osoba. Samo vi sami možete vam povjeriti najtajnije tajne. Jako mi je drago što vas imam.

Mama, ti si ta osoba za kojom ništa nije žao. Sve što imam, hvala vam. Znam da me u svakom trenutku možete podržati. Jako vas cijenim i volim.

Mame su zapravo neobična stvorenja. Nose nas čitav život u trbuhu, sada u naručju, zatim u srcu. Pazite na mame.

Samo mama može ostati budna cijelu noć. Samo mama stalno razmišlja o svojoj djeci, čak i kad su ona starija. Vrlo sam vam zahvalna na vašoj ljubavi.

Mama - vi ste najvrjednija osoba na zemlji. Zaista vas cijenim i dajem vam posljednje.

Mama, ne sjećam se svoje prve riječi i koraka. Ali u teškim vremenima, uvijek ste bili tamo. Zaista cijenim vašu podršku.

Voljena mama. Nikad nisam bila ni s kim topla i ugodna kao što sam bila s tobom. Ruke su vam najviše naklonjene. Volim te.

Mama, ti si moj standard ženstvenosti i ljepote. Pa ipak, ti ​​si najslađa i najiskrenija osoba na planeti.

Mama, želim ti mir i čiste misli. Nadam se da vas niti jedna misao neće opteretiti. Volim te.

Mama, dugo sam hodala među drvećem i pticama. Htio sam da mi kažu što da ti kažem. Ali na kraju mi ​​je teško pronaći prave riječi. Volim te jako.

Mama s kćeri

Mama će uvijek biti mirna i utjeha. A isto tako, ona će vas uvijek držati u svom srcu. Cijenite je. Pazite na majke i nemojte ih vrijeđati.

Pogledajte video: Biblical Series I: Introduction to the Idea of God (Travanj 2020).