Zanimljivo

Ljetni dizajn noktiju: ljetni lijepi, svijetli crteži i uzorci na noktima. Ideje za moderan, moderan, šik ljetni manikir: novo

Napravite ljetnu manikuru sami! Odaberite ideje i ostvarite svoje snove!

Moderna žena mora se pridržavati puno pravila ako želi biti učinkovita i privlačna. Ova pravila uključuju odjeću, kosu i manikuru. Sve bi trebalo biti na visokoj razini!

  • Nije dovoljno da biste izgledali lijepo za ženu, morate slijediti modu i oponašati ikone stila
  • Često se dogodi da nema vremena na vrijeme, na primjer, napraviti manikuru, jer trebate ići u vikendicu ili otići s obitelji na more
  • Ali na kraju, manikura bi uvijek trebala biti besprijekorna, pa je vrijedno razmotriti modne trendove umjetnosti noktiju za ljeto. Dobijte ideje iz ovog članka i stvarajte savršenu sliku svaki dan.

Modni ljetni lak za manikuru

Ove godine se pojavilo nekoliko originalnih trendova u dizajnu ploče nokta. Zanimljive ideje pomoći će stvoriti individualnu sliku, dok će nokti biti njegovani i lijepi.

Modni gel za ljetni manikir:

Zasićena boja neba, zračni oblaci i morski povjetarac. Što može biti ljepše ljeti, kada se želite opustiti u prirodi ili u blizini mora.

Modni ljetni lak za manikuru

Noć, strast, ljubav - nokti će vam reći sve o tome u stilu izvrsne romantične večeri. U blizini morske obale, upravo s početkom mraka, započinje sva zabava.

Modna ljetna manikura

Bijeli gel lak na blijedo ružičastoj pozadini, poput zraka ljetnog sunca sumornog dana. Čovjek želi upiti pijesak ili posjetiti neki moderan kafić na rivi u svojoj omiljenoj bijeloj haljini.

Modni ljetni gel lak

Klasična i svijetlo crvena boja uvijek je u modi. Nosite crvene sandale ili ponesite torbu za plažu s ovim tonom i bit ćete kraljica plaže.

Modni gel za ljetnu manikuru crveni

Chic burgundy mat savršeno naglašava sliku fatalne ljepote. Takva će manikura dobro izgledati uz večernju odjeću u retro stilu.

Modni gel za ljetni manikir u Bordeauxu

Uredna pastelna manikura će odgovarati bilo kojoj boji kupaćeg kostima ili bilo kojoj haljini. Gel lak ostaje na noktima dugo, tako da se ne možete brinuti za takvu manikuru tijekom cijelog odmora.

Modni ljetni lak za manikuru - nude

Svijetle neonske boje u modi nekoliko sezona. Usredotočite se na jedan nokat, a takav "vrhunac" na slici drugi neće proći nezapaženo.

Modni gel za ljetni manikir - svijetle neonske boje

Cvijeće, nebo, sunce, duga, sve se to može vidjeti na takvoj ljetnoj manikuri. Moderan, lijep i privlači pažnju.

Modni gel za manikir

Ljetni šelak za manikuru

Ljetni šelak za manikuru

Stručnjak za manikuru je pravi umjetnik koji može ostvariti bilo kakve snove. Ljetna šelak manikura s morskom tematikom uvijek je relevantna - na plaži, šetnji šetnicom, pa čak i navečer u restoranu će biti prikladno, budući da ste na odmoru.

Shellac ljetna manikura - morska tema

Zlobni dupini uvijek dodaju pozitivu. Nasmijani i žustri u plavom povjetarcu, ti morski stanovnici, pozvani su na odmor.

Shellac ljetna manikura - dupini

I na ovoj manikuru nećete odmah vidjeti da su i delfini slikani na noktima. Čini se da se stapaju s morskom prirodom na prekrasnim nijansama šelak.

Shellac ljetna manikura - morski život

Još jedan dizajn noktiju s šelakom na morskoj temi - moderan i učinkovit.

Shellac ljetna manikura - akvarij dizajn

Lila leopard i leptiri na ružičastoj pozadini savršena su kombinacija za ljetni look.

Ljetni manikir šelak s leptirima

I opet, lila leptira, ali na žutoj, sunčanoj pozadini - lijepa i originalna!

Shellac ljetna manikura - leptiri na žutoj pozadini

A ovi leptiri na bijeloj jakni prekriveni bezbojnim šelakom su prozračni i jedinstveni. Osjeća se kao da se sada skidaju, mašu krilima!

Shellac ljetna manikura - raznobojni leptiri

Modna ljetna manikura s rupama

Ah, ove trendi francuske rupe! Nije ih zanemarena nijedna ljepota. Svaka djevojka nekoliko puta tijekom ljeta napravi takvu manikuru za sebe jer izgleda prekrasno, i danju na plaži i navečer u svjetlu klupskih svjetla.

Modni ljetni manikir s rupama:

Modna ljetna manikura s rupama

Rupe s sjajem u kombinaciji s ružičastim lakom izgledaju lijepo.

Modna ljetna manikura sa sjajnim rupama

Kraljevske rupe s naglaskom na jednom noktu - ovo je "vrhunac" vjenčane slike ili večernje haljine s bijelom haljinom.

Modna ljetna manikura s rupama za mladenku

Novost u mjesečevoj manikuru su rupe sa strelicom do kraja nokatne ploče. Takva strelica ili odjeljak glavnog laka izgleda stilski i jedinstveno. Za takvu umjetnost noktiju odaberite kontrastne boje lakova.

Modna manikura s rupama

Novopečena manikura s rupama u obliku trokuta. Tri boje laka savršeno se kombiniraju u jednoj umjetnosti noktiju.

Modna ljetna manikura s rupama u obliku trokuta

Nježna manikura s tirkiznim nijansama i bijelim rupama dat će slici svježinu i ljetnu hladnoću menta.

Ljetna manikura s rupama

Prekrasna ljetna manikura s rhinestones

Žene vole sjajno. Ali u manikuru s rhinestones važno je ne pretjerati. Ostvarite svoj san i ukrasite nokte raznobojnim ili običnim rhinestonesom, usredotočujući se na jedan nokat ili položite raspršivanje sjaja na svaku nokatnu ploču.

Prekrasna ljetna manikura sa rhinestones:

Prekrasna ljetna manikura s rhinestones

Kontrastne boje i lakovi dodaju sofisticiranost manikuru rhinestonesom. Sjajne pruge govore o super modnoj prirodi sa svijetlim karakterom.

Prekrasna manikura s rhinestones

Veliki i mali kamenje savršeno se kombiniraju u jednoj manikuri. Dobra opcija za posebnu prigodu.

Prekrasna ljetna manikura s rhinestones za mladenku

Ove rhinestones podsjećaju na tajanstveno morsko dno i čarobno vrijeme provedeno u odmaralištu. Morska zvijezda na jednom noktu dodaje profinjenost ovoj bisernoj umjetnosti noktiju.

Prekrasna ljetna manikura s rhinestones - morskom prirodom

Nježni ružičasti lak na njegovanim noktima sugerira da je njihova vlasnica prava princeza s osjetljivom prirodom i profinjenim ukusom. Lagani uzorak i mali rhinestones stvaraju elegantan dizajn.

Prekrasna ljetna manikura s rhinestones - ružičasta nježnost

Ljetni crteži na oštrim noktima, fotografija

Na oštrim noktima važno je odabrati pravi dizajn kako ne bi pokvarili dojam slike. Takvi nokti ukazuju na visoki status žene, privlače pažnju svojom ekstravagancijom i savršenim oblikom.

Ljetni crteži na oštrim noktima - foto:

Ljetni crteži na oštrim noktima, fotografija

Cvijeće, cvijeće i cvijeće opet - meke ružičaste latice u kombinaciji s tirkiznom pozadinom izgledaju kao ljeto na dugim oštrim noktima.

Ljetni crteži na oštrim noktima

Za djevojke snažnog i odvažnog karaktera ružičaste boje nisu prikladne, tako da mogu raditi umjetnost na noktima u smeđe-žutom tonu. Crni oštri savjeti govore o djevojci koja nije stara.

Ljetni uzorci na oštrim noktima, fotografija

Geometrija i rhinestones u kombinaciji s crnim tragovima svečana je manikura pogodna za ljetnu sezonu. Doista, u takvoj umjetnosti noktiju postoji bijela svečana boja.

Ljetni crteži na oštrim noktima, fotografija blagdanske manikure

Čak i leptiri na oštrim noktima izgledaju posebno. Izgledali su smrznuti u zraku zacrtanog zalaska sunca.

Ljetni crteži na oštrim noktima - leptiri

Ljetni crteži na kratkim noktima, fotografija

Kratki nokti su praktični i udobni. Ali, prije nego što odaberete uzorak za kratke nokte, vodite se njihovim oblikom. Na ovalnu pločicu nokta možete staviti cijelu sliku, a na okrugli samo njezin dio. Nepravilan oblik nokta, na primjer, kvadrat, produljit će vertikalni uzorak.

Ljetni crteži na kratkim noktima - foto:

Ljetni crteži na kratkim noktima, fotografija

Na kratkim noktima takve šarene kapi izgledaju lijepo. Lako ih je nacrtati, a takva umjetnost na noktima savršena je za bilo koju boju haljine.

Ljetni crteži na kratkim noktima

Na kratkim noktima bilo koji mali uzorak izgleda dobro. Bijeli cvjetovi i jednostavan uzorak prozirnog ružičastog laka odličan su izbor elegantnih i aristokratskih naravi.

Ljetni crteži na kratkim noktima - osjetljivo cvijeće

Uobičajena kontrastna geometrija na tirkiznom gel laku je suzdržan dizajn na kratkim noktima. Nemojte raditi voluminozno kiparstvo i raznoliku manikuru - takva umjetnost noktiju izgledat će prkosno i ružno.

Ljetni crteži na kratkim noktima - geometrija

Što je ljeto bez voća? Ovog ljeta važno je na noktima nacrtati, na primjer, kriške lubenice.

Ljetni crteži na kratkim noktima - komadi voća

Jagode su omiljena bobica gotovo svake žene. Slici dodajte djelić jedinstvenog ukusa i blaženstva.

Ljetni crteži na kratkim noktima - jagode

Komad trešnje, kao naglasak na jednom noktu, izgleda svježe i skladno.

Ljetni crteži na kratkim noktima - trešnja

Ali svi se plodovi sakupljaju u jednoj manikri. Iako se radi o minijaturnom kiparstvu, on dodaje "zavoj" umjetnosti nokta, unatoč činjenici da je nokatna ploča kratka. Možete umjesto glomaznosti koristiti glomazne male naljepnice.

Ljetni crteži na kratkim noktima - puno voća

Ljetni crteži na dugim noktima

Majstoru je puno lakše napraviti klasičnu verziju gel laka. Ali na kraju, dekorativno slikarstvo dodaje šik dizajnu umjetnosti noktiju, posebno ljeti, želim nešto neobično i svijetlo.

Ljetni crteži na dugim noktima:

Ljetni crteži na dugim noktima

Modna koraljna nijansa dobro ide uz zlato. Slika u ovom dizajnu gotovo izostaje, ali kako originalno izgleda!

Svjetlucavi ljetni crteži na dugim noktima

Jednostavno slikanje "kovrča" na dugim noktima izgleda osjetljivo i stilski. Kontrast lila i zasićene svijetlo zelene boje čini nokte svečanim i pomalo otvorenim.

Ljetni crteži na dugim noktima - osjetljiv uzorak

Lagana apstrakcija na noktima uvijek privlači poglede drugih. Ovom će se manikurom diviti prijatelji, kolege s posla i voljene osobe.

Ljetni crteži na dugim noktima - apstrakcija

Ova umjetnost noktiju prati nevino djetinjstvo u tim damama, karamelnu svježinu u osmijehu s mliječnom jaknom i veselo raspoloženje u grašku na crvenoj pozadini. Dajte si djelić djetinjstva, napravite takvu manikuru!

Ljetni crteži na dugim noktima - dame

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima

Francuska manikura zasvjetit će se na novi način, ako je dopunjena uzorcima i crtežima. Sada u modi više nije jednostavna klasična jakna. Lijepe djevojke možete promatrati u naručju u obliku cik-caka, vala ili trokuta. Ukrasite takvu umjetnost nokta ukrašenim dizajnom, rhinestones, kamenjem ili sjajem.

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima:

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima

Bijeli rustikli od graška savršeno se uklapaju u ovaj dizajn. Takva jakna je prikladna za svaki dan.

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima - bijeli grašak

Gledajući ovu manikuru, odmah se sjetite nježnog morskog pijeska, valova i zraka sunca koji se igraju u spreju valova. Ovo je prava ukrašena jakna u sunčanom rasponu boja.

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima - lijep uzorak

Kad zavirite u ovu manikuru, želite se zaroniti glavom u more. Dizajn akvarija sa sjajem savršeno ukrašava ovu jaknu.

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima - zanimljiv dizajn

Animirani trend na vrhuncu svake nove sezone dugi niz godina. U ovim umjetničkim potezima po cijelom noktu i dalje se dodaju novi dodiri.

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima - krajnji trend

Još jedna verzija francuske manikure. Crveni naglasak daje mu samo hrabrost i hrabrost. I tko je rekao da ili leopard ili crvena nijansa trebaju dominirati? Ova umjetnost noktiju izgleda sjajno!

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima s crvenim naglaskom

Nježna jakna od šljokica i bijelog cvijeća. Izvrsna opcija za sliku mladenke.

Ljetna jakna s uzorkom i uzorkom na noktima za vjenčani izgled

Ljetni geometrijski uzorci na noktima

Mnoge dame sigurne su da je geometrija na noktima vrhunac izvrsnosti. Ali takva je manikura jednostavna, a možete je i sami. Naglasite oblike kontrastnim linijama i nokti će postati savršeno lijepi.

Ljetni geometrijski uzorci na noktima:

Ljetni geometrijski uzorci na noktima

Asimetrija čini takvu manikuru idealnom. Mali prozori, koji se nalaze na sredini nokta i izrađeni su prozirnim lakom, dodaju prozračnost slici.

Ljetni geometrijski uzorci

Osjeća se kao da se nalazimo na plaži pod velikim kišobranom koji spašava od zraka žarkog sunca. Ova umjetnost na noktima izgledat će lijepo s kupaćim kostimom u tonu jedne od pruga.

Geometrijska umjetnost noktiju

Ne bojte se eksperimentirati s putanjama i crtama crteža. Usmjerite ih u različitim smjerovima, crtež će i dalje ispasti izvrstan.

Ljetni geometrijski uzorci na noktima u koraljnom dizajnu

Izvrsna večernja manikura s trokutima različitih boja. Glavna stvar u ovom dizajnu je odabrati prave boje za lakove.

Ljetni geometrijski uzorci i uzorci na noktima

Jedna je mogućnost da geometrijsku manikuru učinite što jednostavnijom i bržom. Odrežite suvišne trake folije i dizajn je spreman.

Ljetni geometrijski uzorci na noktima s folijom

Svijetli ljetni crteži na noktima - novo!

Čini se da je glavni zadatak umjetnosti noktiju samo premazati ploču nokta lakom. Ali zalijepiti jednu boju lakom je dosadno. Stoga majstori nude svojim kupcima zanimljive uzorke za svaki ukus.

Svijetli ljetni crteži na noktima - novi predmeti:

Svijetli ljetni crteži na noktima - novo!

I opet dame, pčele i duge, ali ovako treba biti - ovo je ljeto. Sunčani dani, simpatični insekti i dugačko nebo - sve se to odražava na takvu manikuru.

Svijetli ljetni crteži na noktima

Čini se da se takva smiješna lica mogu pronaći bilo gdje: na paketu s kolačićima, slatkišima ili čipsom, ali ne na manikuru. Međutim, savršeno se postavljaju na svaki nokat i dodaju pozitivu.

Svijetli ljetni crteži su novi!

I opet duga, ali samo u razvodima - svijetla i šarena.

Svijetli ljetni crteži na noktima - duga

Malo drugačije mrlje u kontrastu crvene, crne i bijele boje zanimljive su i moderne. Zanimljiv dizajn će se svidjeti izvanrednim pojedincima.

Svijetli ljetni crteži na noktima crno-bijeli

Slatki cvjetovi cvijeća podsjećaju na livadu i dodaju lakoću i krhkost slici. U ovoj manikuru tragaju čak i najmanji detalji.

Svijetli ljetni crteži na noktima - cvijeće cvijeća

Jednostavan ljetni dizajn noktiju

Moderna žena mora imati vremena za sve: skupiti dijete u vrtiću, nahraniti obiteljski doručak, a isto tako se pobrinuti za sebe. Ali nema vremena za stvaranje složene manikure.

Svaka žena sanja da je umjetnost noktiju toliko jednostavna da se može raditi ujutro prije posla, kao i šminkanje. Ali to ne uspije, još uvijek morate provesti malo slobodnog vremena, na primjer, navečer.

Jednostavan ljetni dizajn noktiju:

Jednostavan ljetni dizajn noktiju

Nokti prekriveni prozirnim gel lakom i tratinčice obojene tankim kistom bez sitnih detalja.

Jednostavan dizajn noktiju

Posebnost ove jednostavne manikure su cvjetovi različitih nijansi.Crtanje ih je brzo i jednostavno.

Jednostavan ljetni dizajn noktiju - cvijeće

Naglasak na bijelom noktu s crvenim graškom, što se može učiniti pomoću posebnog alata za točenje. Ako ne postoji takav alat, koristite narančaste štapiće, ali tada se grašak ne može ispasti tako savršeno ravnomjerno.

Jednostavan ljetni dizajn noktiju - crveni s naglaskom

Slika ispod pokazuje kako izvesti jednostavan dizajn noktiju. Malo iskra i rhinestone, i ostvarili ste svoj san!

Jednostavan ljetni dizajn noktiju - kako napraviti?

Ljetna manikura na okruglim noktima

Mnoge žene izbjegavaju rafiniranu manikuru ako imaju okrugli oblik noktiju. Misle da će umjetnost noktiju, koja je prikladna za duge i oštre nokte, izgledati smiješno na njihovoj vrsti nokatne ploče. Ali to nije tako, gotovo sve vrste manikure pogodne su za okrugle nokte.

Ljetna manikura za okrugle nokte:

Ljetna manikura na okruglim noktima

Čak i takvi svijetli cvjetovi izgledat će prikladno na kratkim i okruglim noktima.

Ljetna manikura na okruglim noktima - svijetla umjetnost noktiju

Jakna koja vizualno produžuje prste. Osmijesi francuske manikure tamne boje i bež nokti izgledat će lijepo u večernjem izgledu.

Ljetna manikura na okruglim noktima - bež

Svijetli dizajn s cvijećem i šarenim graškom prikladan je i za okrugle ploče nokta. Ruke trebaju biti dobro njegovane za bilo koju vrstu nokta!

Ljetna manikura na okruglim noktima - mali cvjetovi

Ljetna manikura s plodovima

Kao što je već spomenuto, nemoguće je zamisliti ljetnu manikuru bez slike voća. Sočne lubenice, slatki kivi, nježne banane i kiseli ananas - sve se to može nacrtati na noktima.

Ljetna manikura s plodovima:

Ljetna manikura s plodovima

Ako želite prikazati voće na noktima, onda njihove slike napravite na kontrastnom laku. Inače slika neće izgledati.

Ljetna voćna manikura - svijetle umjetnosti na noktima

Sočne kriške kivija, i želim ih pojesti!

Ljetna manikura s voćem kivija

I malo više zelenog kivija, ali u drugačijoj slici - originalnoj i s kreativnošću.

Ljetna manikura s plodovima - različite slike kivija

Puno voća u jednoj umjetnosti noktiju ili malo svega, jer ljeti možete na stol staviti nekoliko vrsta ukusnog voća i bobica odjednom. Dakle, neka su nokti odjednom!

Ljetna manikura s plodovima - svi plodovi u jednoj umjetnosti noktiju

Ljetna manikura na moru s palmama

Pokušajte eksperimentirati s dizajnom noktiju s tropskom tematikom. Moderan gradijent dodati će ljepotu i originalnost, palme se mogu napraviti u crnoj ili prirodno zelenoj boji.

Ljetna manikura na moru s palmama:

Ljetna manikura na moru s palmama

A ovaj dizajn je poput prave fotografije. Čini se da se nedavno odmarao na ovom pijesku, pod širokom lipom palme.

Ljetna manikura na moru s palmama - fotografija

More, brod, galeb i visoka palma - majstor je mogao napisati pravu slikovitu sliku, poput profesionalnog umjetnika.

Ljetna manikura na moru s palmama - jednostavna i originalna

Ljetna manikura sa sjajem.

Sequins na noktima su trend ove sezone, zajedno sa slikovitim uzorcima i ukrašenim dizajnom. Osim toga, sjaj je relevantan u odjeći, na torbama, cipelama, novčanicima i drugim dodacima. Stoga će biti lako pokupiti par takve manikure na slici.

Ljetna manikura sa sjajem:

Ljetna manikura sa sjajem.

Metalni ili zlatni sjaj - što odabrati? Obratite pažnju na svoj nakit. Ako je njihov metal u srebrnoj boji, onda bi na noktima trebali biti sjaji ovog tona. Ako radije nosite žuto zlato ili zlato, napravite manikuru, kao na slici ispod.

Sjajna ljetna manikura u zlatu

Osim toga, lak za nokte također treba kombinirati sa sjajem. Na primjer, zlato je pogodno za burgundiju.

Ljetna manikura sa sjajem - Bordeaux sa zlatom

Čvrsta ljetna manikura

Obična manikura je jednostavna i brza. Ako nemate vremena crtati uzorke i izvoditi crteže, jednostavno nokte obojite jednobojnim lakom, a ruke će biti njegovane i lijepe.

Čvrsta ljetna manikura:

Čvrsta ljetna manikura

Boja noktiju uvijek pomaže. Odgovara bilo kojoj haljini ili odijelu.

Obična ljetna manikura u nude

Bež, svijetlo smeđa, siva i drugi pastelni tonovi imaju iste značajke. Ako na poslu imate strogi kodeks oblačenja, tada nokte obojite nekom od ovih boja, a šef će vam biti zadovoljan.

Čvrsta ljetna manikura - pastelnih boja

Kupite lak različitih tonova, na primjer, plave boje. Obojite svaki prst različitim tonom - originalnim i neobičnim.

Čvrsta ljetna manikura - plavi tonovi

Želite li se istaknuti iz sive gomile, napravite manikuru crvenim lakom. Šminkajte usne i krenite u osvajanje svijeta!

Čvrsta ljetna manikura - svijetlo crvena

Mat ljetna manikura

Mat art art je najmoderniji trend sezone! Takvu manikuru možete izvesti pomoću posebnog laka ili matirajućeg premaza. Ovaj se dizajn obično izvodi s naglaskom na jedan ili dva nokta. To je potrebno za postizanje harmonije u dizajnu, jer se mat neće kombinirati s velikim brojem nakita na noktima.

Mat ljetna manikura:

Mat ljetna manikura

Mat nijanse pastelnih boja savršeno nadopunjuju sliku. Ako želite biti svijetli i uočljivi, napravite jednostavan gradijent.

Mat ljetna manikura s gradijentom

Ljetna manikura za tinejdžere djevojke 7 - 15 godina

Kod mladih djevojaka i adolescenata, nokti također trebaju biti njegovani, kao kod majki. U školi učitelji zahtijevaju da se manikura obuzda - u poslovnom stilu. Ali sada je ljeto i možete sanjati.

Ljetna manikura za tinejdžere djevojke 7 - 15 godina:

Ljetna manikura za tinejdžere djevojke 7 - 15 godina

Mrlje - one ih uopće ne trebaju privlačiti. Mrlje u crnom laku možete nacrtati na kaotičan način.

Ljetna manikura za tinejdžerke

Omiljeni likovi iz crtića - također bi trebali biti na manikuru. Takvi likovi dodaju pozitivno raspoloženje i izazivaju osmijeh.

Ljetna manikura za tinejdžere djevojke od 7 godina

Djevojka će moći napraviti takav dizajn sama. Ne treba pokušavati ocrtavati detalje. Kontura leptira, cvijeta sa suncem, kao u djetinjstvu i omiljeni natpis adolescenata - volim te.

Ljetna manikura za tinejdžere djevojke od 15 godina

Ova manikura je takođe slična mojoj majci - s rhinestones, perlama i jarkim bojama laka.

Ljetna manikura za djevojčice 7 - 15 godina

Ljetna uredska manikura

Uredska manikura - znači suzdržana, jednostavna i neprivlačna umjetnost noktiju. Odaberite pastelne boje, ne koristite puno nakita i nema svijetlih neonskih nijansi.

Ljetni uredski manikir:

Ljetna uredska manikura

Ako u vašem uredu nema strogog dress codea, tada možete napraviti suzdržan crtež na jednom ili dva nokta. Ali nikakva skulptura, veliko kamenje i 3D uzorci ne bi trebali biti na noktima.

Ljetna uredska manikura sa niskim ključem

Ljetna ljetna manikura

Mnoge dame vole umjetnost na mjesečevim noktima. Dolazi u različitim bojama, s različitim uzorcima i uzorcima. Odaberite odgovarajuću vrstu manikure za sebe, ponesite nešto svoje. Učinite to sami ili u salonu, a vi ćete izgledati 100 posto!

Ljetna ljetna manikura:

Ljetna ljetna manikura

Ružičasta nježnost s rhinestones i gotovo neprimjetan uzorak. Originalnost takve umjetnosti noktiju leži u njenoj jednostavnosti i jednostavnosti.

Lunarna ljetna manikura u ružičastoj boji

Lunarna manikura s naglaskom na jednom prstu. Vrlo zanimljiva ideja koja privlači pažnju.

Lunarna ljetna manikura - originalna umjetnost noktiju

Ljetna manikura na malim noktima

Mnoge se žene ne mogu hvaliti produženom nokatnom pločom. Misle da je teško napraviti prekrasnu manikuru za nokte, ali to nije tako. Možete odabrati prekrasan dizajn koji će izgledati ne manje vrijedno od žena s dugim noktima.

Ljetna manikura na malim noktima:

Ljetna manikura na malim noktima

Prekrasna kombinacija boja lakova. Uzorci naglašavaju originalnost umjetnosti noktiju. Srca vizualno odvlače pozornost s male ploče nokta.

Ljetna manikura na malim noktima s ružičastim srcima.

Pravilno napravljen gradijent pomaže u sakrivanju nedostataka. Bijeli cvjetovi dodaju besposlenost i svježinu izgledu.

Ljetna manikura na malim noktima - gradijent s cvijećem

Izvrsna opcija za večernju i dnevnu manikuru za male nokte. Možete ga nositi uz luksuznu plavu haljinu ili laganu ljetnu odjeću u ružičastoj i žutoj boji.

Manikura na malim noktima.

Za male nokte lijepo je usredotočiti se na jednu ploču nokta. To može biti crtež, uzorak ili zalijepljene paste.

Ljetna manikura na malim noktima s uzorkom

Ovaj članak ima mnogo različitih ideja za ljetnu manikuru. Bilo koja, pa i najomraženija ljepotica, moći će odabrati pravi dizajn umjetnosti noktiju za sebe. Napravite sebi savršenu manikuru za opuštanje, za svaki dan, posao ili večernji izlazak!

Pogledajte video: Ljetni šareni nokti (Siječanj 2020).

Loading...