Kozmetika

Kako odabrati pravu boju obrva? Boja obrva prema boji kose

Članak će vam reći koje su boje obrva pogodne za plavuše, brinete, smeđe kose, crvene. Kakvu boju učiniti tetoviranjem tako da izgleda prirodno.

Moda diktira svoja pravila. Prije dvadeset godina obrve-strune bile su u modi, prije 10 godina - obrve s kičmom, sada - široke obrve s jasnim konturama. Ali nije dovoljno imati moderan oblik, još uvijek trebate odabrati pravu boju obrva. Ako boja obrva neće biti u skladu s bojom kose, bojom očiju i kože - napišite izgubljeno. Naučite kako izbjeći pogreške i odabrati pravu boju obrva.

Kako odabrati boju obrve za boju kose?

Zlatno pravilo: plavuše za obrve trebaju biti tamnije boje od boje kose, a brinete obrve ton svjetlije.

Ali postoje iznimke od svih pravila. A osim plavuša i brineta, postoje smeđe kose, crvene i smeđe dlačice. Stoga je sve puno složenije nego što se možda čini na prvi pogled. Nemoguće je nedvosmisleno reći da je za plavuše pogodna smeđa, za žene smeđe kose - čokolada, za brinete - crna. Veliku ulogu igraju ten, šminka, boja očiju.

Ponekad se dvije boje miješaju. Ako obojite obrve olovkom, dno možete naglasiti tamnom bojom, a sve ostalo svijetlijom bojom.

Koje su boje obrva? Fotografija neobične obrve u boji

Obrve mogu biti ne samo prirodne nijanse. I da, može izgledati vrlo šareno i lijepo.

Izvanrednim ljudima će se svidjeti takva ljepotna ideja kao što je bojenje obrva u različite boje.

U ovom slučaju, boja može biti monofona.

Obrve mogu kombinirati nekoliko podebljanih nijansi odjednom. Obrve mogu ponoviti boju pojedinih pramenova kose ili se kombinirati s bojom ruža, a mogu biti potpuno suprotne vrsti boje njihovog izgleda.

A tu su i „pametne“ opcije za dizajn obrva.

Fotografija prirodne boje obrva

Najčešća opcija, naravno, su obrve u prirodnoj boji. Nije svaka žena dopustiti sebi da hoda sa svijetlim višebojnim obrvama. A u nekim je situacijama to jednostavno neprimjereno. Stereotipi? Možda. Ali u našem se društvu tako dogodilo da se ljepota smatra prihvatljivom ako je sve u njoj umjereno. Koje boje mogu biti prirodne obrve?

Tamne obrve Nijanse sive i smeđe Prave obrve

Koja je boja obrve pogodna za plavuše?

Crne ili plavo-crne obrve dodati će vulgarnost slici nježne plavuše. Ako je takva slika dopuštena filmskoj zvijezdi ili socialiti, onda u stvarnom životu ova opcija neće izgledati vrlo skladno.

Stoga plavuše trebaju dati prednost prigušenim nijansama. Može biti smeđe boje. Također su prikladne nijanse sive. Također je važno uzeti u obzir boju očiju:

  • Plavuše s plavim očima pristaju sivo u svijetlim i tamnim bojama
  • Plavuše sa zelenim očima - smeđe, zlatne
  • Plavuše sa smeđim očima - čokoladna nijansa
  • Pepeljaste plavuše suočit će se sa sivim nijansama obrva

Koje boje obrve pristaje crvenoj?

Djevojke svijetle vatrene kose mogu obojiti obrve zlatno smeđom olovkom. Boja od terakote također je prikladna. Crvenokosi sa zelenim očima, možete istaknuti obrve tamnom olovkom.

Neuspjela opcija za crvenokose - svijetle obrve. Tamno smeđe, sive boje pogodne su za žene smeđe kose.

Koje su obrve pogodne za brinete?

Brinete dolaze u svijetloj i tamnoj koži. U prvom slučaju, bolje je dati prednost tamno sivoj ili smeđoj boji. Izgaranje brineta s tamnom kožom može sigurno obojiti obrve u bogatu crnu boju.

Savršene boje obrva za svijetlu kosu

Obrve svijetlokose će izgledati povoljno na općoj pozadini, ako je njihov ton 1-2 tamniji od boje kose.

VAŽNO: Odaberite olovku ili boju s prevladavajućim tonom. Na primjer, ako je kosa crvena, uzmite smeđu ili medenu olovku. Ako je vaša kosa sklona pepelu, vaša je mogućnost siva, dimljena.

Kakve bi boje trebala biti savršena olovka za obrve? video

Koje boje tetovaže obrva?

Trajna šminka - Izvrsno rješenje za one koji su umorni crtati obrve olovkom svaki dan. Kada se bavite tetoviranjem, morate biti pažljiviji u pogledu modnih trendova. Prvo, neće svaka žena imati široke obrve ili zgrčene obrve. Drugo, moda je vrlo promjenjiva, a tetoviranje će ostati dugo vremena.

Majstor bi trebao preuzeti odgovornost za izbor boje kako bi obrve izgledale što prirodnije. Boju treba odabrati tako da uzmemo u obzir činjenicu da će nakon obnavljajuće epiderme boja biti svjetlija za jedan ton.

  1. Lice smeđe kose bit će sivo smeđe boje
  2. Smeđe kose - čokolada
  3. Plavuše - sive i smeđe tonove
  4. Crvenokosa - Topla zlatno smeđa
  5. Brunettes - mješavina sive, smeđe i masline

VAŽNO: Tetoviranje se nikada ne radi na crnoj boji, jer nakon nekog vremena ova boja poprima plavi ton. Izgleda vrlo neprirodno. Umjesto crne boje, miješaju se siva, smeđa i maslina. U konačnici, ova boja izgleda poput crne i nema neprirodne nijanse.

Kako odabrati pravu boju obrva: savjeti i recenzije

Katarina: Nikad nisam pomislila da bi bilo lijepo obojiti obrve. Ali tada je u jednom časopisu primijetila da manekenke imaju jasne obrve. Pokušao sam dodirnuti olovkom i primijetio da moje lice u obliku kruške postaje manje uočljivo. Sada uvijek tonem. Ako su mi oči sastavljene, a obrve lagane, nesavršenosti postaju primjetnije.

Yana: "Moja prava boja kose je svijetloplava, boja obrva je otprilike ista. Dugo se bojim i obrve. Svijetlo smeđa boja mi odgovara. Ako ostavite svijetle obrve na pozadini tamne kose, lice će vam biti bez izražaja, neopisan. "

Ana: "Obrve su mi tamne. Ako uzmete u obzir moju svijetlu kosu, obrve samo izgledaju crno. Takve obrve daju mi ​​lice grubo. Odlučio sam ih malo posvijetliti. Preporučeno mi je da obojim grafit i smeđu boju. Slikao sam je u tamno smeđu boju, a sada lice izgleda mekše. Ali problem je u tome što mi korijenje raste nazad i obrve mi brzo opet potamne. "

Helena: "Kosa mi je prirodno crvena, a obrve su bijele. Ne sviđa mi se to jako. Uvijek je obojim smeđom ili crnom bojom. Ovisno o šminkanju očiju, odabirem boju olovke. Ponekad je potrebno jače istaknuti obrve, ponekad je dovoljno samo malo naglasiti, tako da jasno je da oni postoje. "

Eksperimentirajte s bojom obrva, možda prije toga niste imali potrebnu boju. Ako ne možete sami postići željeni rezultat, idite u kozmetički salon, iskusni majstori pomoći će vam da obrve postanu neodoljive.

Video: Kako stvoriti savršene obrve?

Pogledajte video: Farbanje obrva (Veljača 2020).

Loading...