Moda

Online trgovina BuyVip: kako preuzeti mobilnu aplikaciju na svoj telefon? Kako ostvariti 10% popusta na prvu kupnju putem mobilne aplikacije u internetskoj trgovini BuyVip?

Instalirajte besplatnu aplikaciju BuyVip na svoj pametni telefon ili iPhone i uživajte u modernoj kupovini.

Online-trgovina Buy-VIP jedna je od vodećih na tržištu u Rusiji koja se uspješno bavi elektroničkom trgovinom. Nudi markirane predmete za fashioniste i žene mode u našoj zemlji po pristojnim cijenama.

  • Mobilnu verziju web stranice koristi više od milijun jedinstvenih korisnika.
  • Među njima većina odlazi na web mjesto putem iPhonea.
  • Kupovina putem mobilne aplikacije je zgodna. Možete stalno pratiti promocije i pratiti nove ponude tvrtke.
  • Da biste pravovremeno odgovorili na vaše omiljene ponude vaših omiljenih marki, morate instalirati mobilnu aplikaciju na svoj telefon. Kako to učiniti, pročitajte u nastavku.

BuyVip: kako preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju na iPhoneu?

Mobilna aplikacija BuyVip ima prikladno sučelje i intuitivnu navigaciju. Korisnik može postaviti filtre za pretraživanje proizvoda sa samo 90% popusta. Pogodno je naručiti putem mobilne aplikacije, jer možete odabrati načine dostave i plaćanja. Obavijesti o novim promocijama dolaze neupadljivo.

Važno: Samo korisnici mobilne aplikacije imaju pristup ekskluzivnim promocijama.

Stoga, ako volite profitabilno kupovanje na BuyVipu, tada morate preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju na svoj iPhone. Postoje dva načina za instaliranje aplikacije na iPhone: putem osobnog računala, pomoću iTunes-a ili korištenjem telefona putem Wi-Fi-ja, 3G-a ili 4G-a. Upute za instaliranje aplikacije putem računala:

BuyVip: kako preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju na iPhoneu?

Idite na web stranicu BuyVip, prijavite se i pomaknite se na dno stranice. Kliknite aktivnu vezu "Preuzmi u App Store".

BuyVip: kako preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju na iPhoneu?

Web-lokacija će vas preusmjeriti na iTunes stranicu. Ovaj program vam omogućuje da organizirate rad na računalu s postojećim arsenalom "jabučnih" uređaja. Preuzmite ovaj program klikom na gumb ispod ikone web mjesta. Zatim je pokrenite na uređaju.

Kako preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju na iPhone?

Sada otvorite prozor "Programi" u gornjem lijevom kutu i idite na karticu "App Store". U trgovini aplikacija pronađite BuyVip, otvorite ga i kliknite na "Download". Sve preuzete aplikacije pojavit će se na kartici "Moji programi".

BuyVip: kako instalirati mobilnu aplikaciju na iPhone?

Sada nastavite s postupkom kopiranja potrebne aplikacije na telefon:

Povežite telefon s programom putem Wi-Fi ili USB kabela. Kad vidite sliku uređaja u programu, to znači da je ona već definirana. Kliknite ovu ikonu da biste otvorili izbornik.

BuyVip: kako preuzeti mobilnu aplikaciju na iPhone?

U lijevom dijelu prozora bit će prikazana kartica "Programi", kliknite na nju. Pojavit će se cijeli odjeljak vaših programa i aplikacija. Pronađite aplikaciju koja vam je potrebna i kliknite "Instaliraj".

BuyVip: preuzmite i instalirate mobilnu aplikaciju na svoj iPhone?

Nakon nekoliko sekundi ovu aplikaciju vidjet ćete na jednoj od radnih površina. Možete je premjestiti u bilo koju mapu ili ostaviti na radnoj površini. Svakako sinkronizirajte aplikaciju klikom na "Apply" i "Sync" u donjem desnom kutu. Instalacija je završena!

BuyVip: preuzmite i instalirate mobilnu aplikaciju na iPhoneu?

Upute za instaliranje aplikacije putem internetske veze:

  • Na telefonu pokrenite program App Store.
  • Na popisu pronađite aplikaciju BuyVip. Sada je besplatno, tako da cijene neće biti ni blizu. Odmah kliknite na gumb "BESPLATNO".
  • Zatim kliknite na "Install".
  • Unesite lozinku i aplikacija će se početi instalirati na vaš gadget.

Odaberite bilo koji prikladan način da sami instalirate aplikaciju i uživajte u modernom i modernom kupnji.

BuyVip: kako preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju na Android telefonu?

Android je OS za telefone, tablete i druge uređaje. Instalira se samo na telefonima s PC funkcijom, odnosno na pametnim telefonima. Da biste instalirali aplikacije za Android, morate preuzeti Play Market na svoj telefon. Zatim idite u ovu virtualnu trgovinu, pronađite potrebnu aplikaciju i instalirajte je na telefon.

Upute za preuzimanje i instaliranje mobilne aplikacije BuyVip na telefonu Android:

To možete učiniti putem web stranice BuyVip. Idite na glavnu stranicu i pomaknite klizač prema dolje. Kliknite gumb "dostupno na Google Playu".

BuyVip: kako preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju na Android telefonu?

Web-lokacija će preusmjeriti na stranicu virtualne trgovine. Kliknite zeleni gumb Instaliraj.

BuyVip: preuzmite i instalirate mobilnu aplikaciju na svom Android telefonu?

Nakon nekoliko sekundi aplikacija se preuzima na vaš telefon i možete uživati ​​u kupnji koristeći svoj gadget.

Kako ostvariti 10% popusta na prvu kupnju putem mobilne aplikacije u internetskoj trgovini BuyVip?

Popusti, promocije i prodaja omiljene su riječi kupcima. BuyVip brine o svojim kupcima i neprestano nudi velike ponude. Kako ostvariti 10% popusta na prvu kupnju putem mobilne aplikacije u internetskoj trgovini BuyVip?

Da biste ostvarili popust na prvu narudžbu putem mobilnog telefona, kupcu BuyVip praktički ne treba ništa učiniti - samo uživajte u kupovini. Vidjet ćete iznos popusta prilikom kupnje proizvoda. Cijena će već biti prikazana na web stranici s popustom.

Kako ostvariti 10% popusta na prvu kupnju putem mobilne aplikacije u internetskoj trgovini BuyVip?

Pored toga, tvrtka će vam prilikom prve narudžbe pokloniti kupon od 500 rubalja. BuyVip - to je profitabilno, povoljno, moderno i moderno! Takva će se usluga svidjeti svim fashionisticama i modnim ženama.

Pogledajte video: X Hunter Online BUG - Honor Shop Max buy VIP (Travanj 2020).