Zanimljivo

Alezan krema za zglobove: sastav, djelovanje, primjena, sigurnosne mjere

O upotrebi Alezan kreme možete saznati iz donjih podataka.

I naša manja braća također su bolesna, i baš poput nas, treba im liječenje. Alezan krema je namijenjena snazi ​​i normalnom funkcioniranju zglobova prvih prijatelja osobe, poput pasa i konja, a koja je sredstvo koje ima protuupalna i hondroprotektivna svojstva.

Što je dio Alezana?

  • Među glavnim komponentama lijeka nalaze se mnoge ljekovite biljke u obliku ekstrakata: celandin, sjeme kumine, šargarepe, slatki slatkiš. Osim toga, na njemu su čestice metvice, nevena, divlje ruže, aromatične martinije, komorač, kamilica, timijan i yarrow.
  • Također, 1 g lijeka čini glukozamin hidroklorid (tvar koja se proizvodi hrskavicom i koristi se u medicini kao antireumatski lijek) u količini od 10 mg.
  • Maslinova ulja, pročišćena voda, glicerin su pomoćne tvari. To je lijek male klase opasnosti, ovisno o doziranju.

Alesanova akcija

Ovaj alat pomaže u regulaciji metabolizma u hrskavici i njihovom naknadnom oporavku. Sama krema od hrskavice štiti od destruktivnih procesa, a također pomaže u smanjenju boli, ima protuupalni učinak.

Mnoge ljekovite biljke koje čine lijek, u kombinaciji međusobno, djeluju kao sedativ, anestetik. Uz njihovu pomoć postiže se protuupalni učinak na hrskavicu i tkiva, stimulacija perifernog krvožilnog sustava i smanjenje oticanja tkiva.

Za zglobove

Aplikacija Alezan

Imenuje ga veterinar u slučajevima pogoršanja problema nastalih u zglobovima i tetivama (uključujući kronične), bolesti mišićno-koštanog sustava, u slučaju modrica, modrica, uganuća itd. Koristi se nekoliko puta dnevno (najčešće 2-3), nanošenjem na kožu. Tijek liječenja u pravilu traje od dva tjedna do mjesec dana, nakon čega se pravi pauza za desetljeće. Da biste pojačali učinak, također je moguće koristiti posebni zavoj bez prodora zraka.

Radi lakšeg nanošenja i najboljeg upijanja, psima (posebno dugačkim) najbolje je obrezati područje na koje se krema nanosi. U roku od pola sata nakon primjene lijeka, bolje je ostati pored životinje, pazeći da ne liže kremu.

VAŽNO: Ne nanosite proizvod na mjesto oštećenja kože ili sluznice! Kremu treba obrađivati ​​samo netaknuta područja.

Kontraindikacije i nuspojave Alezana

I među ljudima i među životinjama postoje slučajevi pojedinačnih reakcija tijela na određeni lijek. Stoga, u slučaju povećane osjetljivosti vašeg ljubimca na određenu komponentu kreme (to će utvrditi veterinar), uporaba se ne preporučuje.

Trenutno nema slučajeva predoziranja i, sukladno tome, reakcija na njega, također nema podataka o nuspojavama i komplikacijama tijekom uporabe lijeka. Također nema dokaza koji potvrđuju ili opovrgavaju moguću nespojivost kreme s drugim lijekovima. Alezan krema sigurna je za ženke koje nose i njeguju potomke. Nemojte kršiti učestalost lijekova koje je propisao veterinar, to može umanjiti učinkovitost liječenja.

Preventivne mjere sigurnosti

Kao i kod bilo kojeg lijeka, i kod nanošenja Alezan kreme morate pažljivo slijediti pravila osobne higijene i poštivati ​​sigurnosna pravila. Obavezno operite ruke sapunom nakon rada s lijekom ili, u ekstremnim slučajevima, koristite antibakterijski sprej.

Ako imate preosjetljivost na određenu komponentu lijeka, minimizirajte izravan kontakt s njim. Ni u kojem slučaju nemojte ponovo koristiti spremnik u kojem je bila krema. Ako se pojavi alergijska reakcija na lijek, ako dođe u kontakt s kožom, očima ili tijelom, svakako se što prije posavjetujte s liječnikom.

krema

Rok trajanja Alezan kreme je godinu i pol. Uvjeti skladištenja - u tamnom i suhom mjestu, na plus temperaturi, izvan dohvata djece. Ne čuvajte u blizini stočne hrane i hrane. Izdaje se bez recepta.

Pogledajte video: Elektrosoker baterijska lampa POLICE TEJZER ELEKTRO SOKER (Ožujak 2020).