Zanimljivo

Kako napraviti šiške bez škara koristeći frizure različitim metodama? Opcije šiške, kriteriji za odabir frizure za ovalno lice. Fotografija frizura s šiškama

Članak govori o tome kako možete napraviti novu frizuru s praskom bez škara. Pogledajte i fotografije različitog stila s lažnim šiškama.

Kad dođe razdoblje tišine, često postaje dosadno. Želim nešto promijeniti. Dobro rješenje u ovoj situaciji, posebno za žene, je promjena imidža. I, u pravilu, promjena imidža najčešće počinje drugačijom frizurom. Prije nego što krenete u drastične mjere, trebali biste vježbati na svojoj kosi bez ikakvih posebnih rizika. Na primjer, ako ne znate je li prasak prikladan za vas, prvo pokušajte stilizirati ga bez frizure. Kako to učiniti, pročitajte dalje.

Kako napraviti šiške bez škara pomoću frizure?

Nitko neće primijetiti da vaše šiške nisu stvarne, već nastavak vrha repa, ako napravite snop svojih dugih pramenova. Da biste dobili takvo remek-djelo, morate pažljivo češljati niti. Oblikujte rep na samom vrhu tako da se čvrsto drži. Imajte na umu da kosa treba ležati ravna, a da se nigdje ne lijepi. Da biste postigli ovaj efekt, nanesite lak na cijelu površinu glave. Koristite snažni kozmetički proizvod.

Lažni rep šiške
  • Podijelite rep na dva dijela. I tkamo svežanj od njih. Okrećite ih u obliku goulla. S kraja jednog dijela oblikujte prasak, kao na gornjoj slici.
  • Za praktičnost koristite privjeske i ukrase. I bit će lijepo ako ih postoji veliki broj.
  • Šiške će se dobro držati ako nanesete pjenu ili gel. Štoviše, odaberite sastav gela s fiksnim učinkom. Dobivena je pjena da pokupi bilo koju. Jedan od tih alata je obrada šiške. Nakon što dopustite očvrsnuti sastav na kosi.
  • Ukrasite i učvrstite pramenove. Može se dobro fiksirati na glavi silikonskom nevidljivom gumom, klinovima, nevidljivima itd.
  • Tada ostaje samo donijeti zadnja dodira u stvaranju nove slike. Sada možete malo isprazniti grozd, ako želite, a zatim nacrtajte pramenove na stranama i malo ih namotajte stylerom.

Ovaj stil izgleda lijepo uparen s večernjom haljinom. Dakle, ako planirate svečani događaj, onda je ta slika idealna za događaj.

Kako napraviti styling s šiškama, poput Brigitte Bardot?

Čak i u naše vrijeme takva će frizura biti relevantna, kako za zabavu, tako i za kupovinu. Štoviše, postoje moderni uređaji za brzo polaganje niti.

Dakle, šiške, opet, morat će biti s vrha repa. Skupite poslušne, češljane kovrče u repu. Koristeći ukosnice ili nevidljivost od prave količine kose u pramenovima, oblikujte križ na križu, lažne šiške, kao na gornjoj fotografiji. Opet češljajte šiške, uz pomoć stylera ili glačanja, dajte joj oblik. I istim uređajem zavijte na preostale kovrče, od kojih zatim oblikujte veličanstven rep ili peteljku.

Kako napraviti šiške bez škara, poput Brigitte Bardot?

VAŽNO:Za popravljanje stylinga koristite sve vrste ukosnica, nevidljive. Styling će također izgledati svečano ako koristite ukosnice za kosu s rhinestones na kraju, cvijeće itd.

Šiške bez škara i bez gomile

Styling možete napraviti drugom metodom, za takvu frizuru potrebna je samo duga kosa. Uzmite pramen kose s desne strane, a na kraju točno na duljinu šiške, stavljene na fiksirnu elastiku. Formirajte prasak, našali se pred nevidljivim. Zatim od kose oblikujte šipak, kao na slici ispod, zatvorite ga točkom pričvršćivanja šiške. I popravite ovaj dno s ukosnicama na glavi.

Šiške s njenih kovrča

VAŽNO: Da bi stajling bio savršen, nanesite lak za fiksiranje i pramen ili ga zategnite.

Šiške bez škara iz lažnih kovrča

Ako imate kratku kosu, ali još uvijek želite napraviti prasak na ovaj način, onda možete kupiti umjetne lažne kovrče kako bi se podudarala s bojom vaše kose i napravila takvu frizuru. Pričvršćivanje šiške nije vrlo teško, ali mjesto njegovog pričvršćivanja bit će primjetno, da biste ga prikrili, morat ćete staviti obruč ili zavoj.

Nadzemne kovrče, poput pravih, dopušteno je oprati, nijati, namazati, obrezati itd. Lako je raditi s njima. Osim toga, s takvim bravama možete povećati gustoću kose, oblikovati određenu frizuru. Glavna stvar je pronaći pravi koji je idealan za vaš izgled.

Kako napraviti prasak bez škara pomoću frizure - mogućnosti za šiške, kriteriji za odabir frizure za ovalno lice

Ako ne možete odlučiti koja će vam šiška odgovarati, onda se vodite činjenicom da su za određeni oval lica prikladni samo određeni oblici šiške. Uostalom, odabirom pogrešne opcije, riskirate da ćete biti razočarani rezultatom.

Postoje takvi kriteriji za odabir šiške na ovalno lice:

  1. bucmast ljepšeg spola je bolje raditi styling s ravnim šiškama i izduženim bravama s jedne i s druge strane, kosa, poderana šiška također je odlična opcija za okruglo lice.
  2. pravi oval oblik lica nema "kontraindikacija" u frizuri. Takve djevojke mogu odabrati bilo kakve šiške.
  3. Žene s licem-trokut bolje je napraviti dugu verziju šiške s tanjim bravama ili oblinama.
  4. Široko lice krasi gust prasak s rastrganim krajevima ili dugačak prasak na dvije strane ovalnog lica.
  5. Djevojke s licem - obrnuti trokut mogu odabrati svoje uglađene šiške i po mogućnosti autentičnije.

Osim toga, možete koristiti i različite mogućnosti stylinga za šiške. Jer, čak i najljepša, njegovanija frizura također može dosaditi. Iz dugog praska može se napraviti puno zanimljivog stylinga, na primjer, češljati ga, položiti na njegovu stranu ili s dvije strane. Moguće ga je i razmazati gelom, čime se postiže učinak vlažne šiške.

Polaganje za svadbeno slavlje s praskom bez škara

Za cjelovitu sliku slike koriste se pribor: obruči, štikli, nevidljivi ukrasi, ukosnice za kosu i za vjenčanja tiare, cvijeće itd.

Nemojte se uzrujati ako prvi put ne dobijete moderan izgled, ne prestanite - eksperimentirajte dalje. Uostalom, vaša frizura neće patiti od toga, niste napravili temeljne promjene, niste obrezali kosu. Jer ne gubite ništa. Pogotovo nakon puno savjeta kako sami stvoriti prasak, napravit ćete pravi izbor. Postignite zapanjujući rezultat. Pogledajte dolje primjere takvog oblikovanja.

Fotografija frizura s šiškama bez škara

Moderan stil sa šiškama za vjenčanje s i bez cvijeća. Patch prasak Angelina Jolie Frizura s šiškama s repa Lijepe frizure s oblim i ravnim šiškama

Video: Kako napraviti imaginarni prasak?

Pogledajte video: Praktična žena - Kako ošišati šiške i celu kosu? (Studeni 2019).

Loading...