Moda

TNT usluga dostave - praćenje i dostava pošte i paketa paketom Aliexpress na ruskom jeziku prema numeraciji iz Kine do Rusije, Bjelorusije, Ukrajine, vrijeme i vrijeme isporuke, recenzije isporuke s Aliexpressom

Ovaj članak sadrži korisne informacije o TNT kurirskoj službi. Pročitajte recenzije i još mnogo toga.

Navikli smo na činjenicu da prilikom naručivanja paketa iz Kine morate na njih pričekati 2 mjeseca. Čini se da nema drugog načina jer je ova zemlja daleko, a prodavači idu na različite načine kako bi uštedjeli novac.

  • Ali plaćena je isporuka od tvrtki koje pružaju civiliziranu uslugu.
  • Uz njihovu pomoć, paket stiže na svoje odredište brzo, sigurno i zdravo.
  • Ekspresna kurirska služba TNT isporučuje li pakete besplatno ili besplatno, polako ili brzo? Odgovor na ovo pitanje pronaći ćete u ovom članku.

TNT kurirska ekspresna usluga na Aliexpressu: kakva dostava, plaćena ili ne, brza ili spora?

TNT kurirska ekspresna usluga na Aliexpressu: kakva dostava, plaćena ili ne, brza ili spora?

Ako još nemate račun Aliekspress - najveća trgovinska platforma na svijetu koja je sadržavala milijune različitih trgovina, a zatim je kreirajte upravo sada. Naš tim će vam pomoći. članak na ovoj poveznici, Također možete naučite video upute i registrirajte se za njih.

Prije nego što naručimo robu, razmislimo Kakva se dostava kurirskom ekspresnom uslugom TNT do Aliexpressa plaća ili ne?

  • TNT je europska prometna organizacija, koja se nalazi u TOP-5 najvećih dostavnih kompanija na svijetu. Službena web stranica ove tvrtke nalazi se ovu vezu.
  • Pošiljku će iz Kine dostaviti vaš kurir. ovo prijevozno poduzeće.
  • Trošak takve isporuke je više od 3000 rubalja po paketu, To ovisi o veličini i dimenzijama paketa.

Je li TNT brz ili spor?

  • Rok isporuke je obično 4-8 dana., Ponekad se to razdoblje može povećati i do 7-15 dana. Sve ovisi o vremenskim uvjetima i drugim čimbenicima.
  •  TNT se smatra jednom od najbržih prijevozničkih tvrtki., Prikladno je koristiti njegove usluge ako robu treba hitno primiti. Na primjer, naručili ste pametni telefon za rođendanski poklon i bojite se da će paket stići kasno. Odaberite isporuku iz TNT, i za nekoliko dana kurir će donijeti vašu pošiljku iz Kine.
  • Primatelj će također biti obaviješten unaprijed o mjestu i vremenu dostave, što je vrlo povoljno.

na Aliekspress mnogi prodavači nude plaćenu dostavu od ove tvrtke, pogotovo ako trebate poslati rasuti teret. Kako se kupac ne boji visokih troškova isporuke, nude kupone za popust u iznosu od 5 do 20 dolara. To je korisno za kupce, jer ponekad morate nehotice pristati na plaćenu dostavu, na primjer, prilikom naručivanja televizora, a kupon za popust lijep je bonus koji uvijek veseli.

TNT dostava - vrijeme i vrijeme isporuke s Aliexpressom u Rusiju, Bjelorusiju, Ukrajinu

TNT dostava - vrijeme i vrijeme isporuke s Aliexpressom u Rusiju, Bjelorusiju, Ukrajinu

Rok isporuke može se razlikovati ovisno o državi i području. Naravno, pošiljka će ići u daleki kutak Rusije duže nego, na primjer, u Ukrajinu ili Bjelorusiju. Dakle dostava od TNT s Aliekspress do Rusije - do Moskve, Sankt Peterburga ili drugih obližnjih gradova, može se izvršiti u roku od 4 dana. Trebat će najmanje 7 dana za isporuku na Krim ili Kalinjingrad. Roba će u Bjelorusiju ili Ukrajinu stići za 4-6 dana.

Važno je: Bez obzira na vrijeme isporuke TNT, roba iz Kine i dalje će stići mnogo brže nego besplatnom ili plaćenom dostavom od druge tvrtke.

Dostava TNT-a: kako, na kojim web lokacijama pratiti paket prema broju pjesama od Aliexpressa do Rusije, Bjelorusije, Ukrajine i gdje i kako primiti paket u tim zemljama?

Dostava TNT-a: kako, na kojim web lokacijama pratiti paket prema broju pjesama od Aliexpressa do Rusije, Bjelorusije, Ukrajine i gdje i kako primiti paket u tim zemljama?

Trenutno postoje mnoge web stranice na kojima možete pratiti kretanje naručene robe na Aliekspress, Dovoljno je unijeti broj zapisa u obrazac na glavnoj stranici jedne od takvih web lokacija, a rezultat će se odmah pojaviti: lokacija vaše parcele. Status isporuke TNT možete provjeriti ove resurse:

  • Myparcels
  • 17Track
  • GdePosylka
  • Post2Go
  • Tražilica posta
  • Track24
  • Ruska pošta
  • EMS
  • Alisovet
  • Mail ninja
  • Trackitonline

Kako to učiniti? Evo upute:

Prvo saznajte broj zapisa u narudžbi. Možete ga vidjeti na stranici s detaljnim informacijama. Prijavite se na svoj račun na Aliekspress a u gornjem desnom kutu kliknite "Moj Aliexpress"a onda dalje "Moje naredbe".

TNT dostava: kako, na kojim web lokacijama pratiti paket prema broju zapisa od Aliexpressa do Rusije, Bjelorusije, Ukrajine?

Na novoj stranici koja se otvori kliknite na „Opširnije”pored narudžbe čiju dostavu želite pratiti.

TNT dostava: kako, na kojim web lokacijama pratiti paket prema broju zapisa?

Sada ćete vidjeti stranicu s detaljnim informacijama. Postoji broj staze i mogućnost provjere kretanja parcele.

TNT dostava: kako, na kojim web lokacijama pratiti paket prema broju zapisa pomoću Aliexpressa?

Kopirajte ovaj broj za praćenje i zalijepite ga u obrazac na jednom od web mjesta koja pružaju informacije o kretanju paketa. tisak „Staza” a sve potrebne informacije će se pojaviti za nekoliko sekundi. Osim toga, možete pratiti kretanje paketa izravno na web mjestu Aliekspress, Kliknite na istu stranicu s detaljnim podacima na gumbu"Pojedinosti o isporuci", informacije će se odmah pojaviti.

Dostava TNT-a: kako, na kojim web lokacijama pratiti paket prema broju zapisa od Aliexpressa do Rusije - "Gdje je paket"

Kupci mogu koristiti ove stranice. Aliekspress ne samo iz Rusije, već i iz Bjelorusije, Ukrajine, Kazahstana i drugih zemalja svijeta. Vrijedi napomenuti da se roba nakon prelaska granice može pratiti na pošti vaše države:

  • Službena web stranica Ruska pošta pratiti
  • Službena web stranica Ukrpochta pratiti
  • Službena web stranica Belpochta pratiti

Gdje i kako primiti paket nakon isporuke iz TNT-a?

  • Kurir će vas unaprijed obavijestiti o isporuci robe - vremenu i mjestu dostave.
  • Ako stigne na naznačenu adresu, a vi niste tamo, pokušati će vas ponovno kontaktirati i saznati razlog odsutnosti primatelja. Ako određeno vrijeme ne možete voziti do određenog mjesta, kurir vas neće dugo čekati. Paketa će biti vraćena pošiljatelju.
  • Da biste dobili paket, morate sa sobom imati osobnu iskaznicu. Ako narudžbu ne možete sami primiti, tada trebate kod javnog bilježnika izdati punomoć za osobu kojoj vjerujete da će primiti paket.
  • Nakon primitka pošiljke, pažljivo je pregledajte ima li neovlaštenih radnji ili oštećenja. Ako vam nešto ne odgovara, robu ćete morati vratiti Aliekspress i otvoriti spor. Svakako snimite sve na videu kako biste imali dokaze.

Mnogi kupci radije ne šalju kurirsku dostavu, već paket primaju u Pošti. U drugom slučaju, nema reference na vrijeme i mjesto primitka, možete doći u bilo koje vrijeme i preuzeti svoju pošiljku. Ali za to ćete morati koristiti drugu dostavnu službu.

TNT dostava - dostava s Aliexpressom za Rusiju, Bjelorusiju, Ukrajinu: recenzije

TNT dostava - dostava s Aliexpressom za Rusiju, Bjelorusiju, Ukrajinu: recenzije

Ako još uvijek ne znate koju dostavnu službu odabrati za svoju pošiljku Aliekspresspročitajte recenzije drugih kupaca koji su već koristili usluge dostave TNT, Nezadovoljni kupci neće šutjeti, a zahvaljujući tome naučit ćete istinu o tvrtki. Recenzije isporuke sa Aliekspress u Rusiju, Bjelorusiju, Ukrajinu:

Igor, 30 godina - Rusija

Nedavno naručeni laptop sa Aliekspress i odabrali prodavatelja koji ima isporuku od TNTotkad sam čuo da je to dobro društvo. Nisam mislio da će me isporuka toliko koštati - više od 4000 rubalja. Ali odlučio je ne riskirati i nije odabrao besplatnu dostavu, i nije požalio. Nakon 6 dana laptop je doveo kurira izravno na vrata stana. Proizvod je siguran i zdrav, pakiran u kutiju tvrtke. Zadovoljan sam svime, čak i pored toga što preplaćujem isporuku.

Mark, 25 godina - Bjelorusija

Nije me briga koliko košta isporuka. Glavna stvar je da roba ne bude netaknuta, jer ja sam poslovni čovjek i naručujem pametne telefone i drugu elektroniku na Aliekspress, Naravno, morate preplatiti. Ali ja stalno kupujem robu od istog prodavatelja, a on mi daje kupone za popust za tu konstantnost, koji nadoknađuju dio plaćene isporuke. Slobodno tražite prodavatelja za popust. Gotovo uvijek se susreću.

Maxim, 35 godina - Ukrajina

Nije mi se dopala isporuka iz TNT, jer sam se morao odreći svega i otići na sastanak s kurirom. Mnogo je povoljnije primati poštom. Stoga će odabrati drugačiji način isporuke.