Moda

Lamoda: načini i uvjeti plaćanja narudžbe. Lamoda - plaćanje karticom do kurira po primitku: uvjeti

Kako platiti narudžbu za Lamodu? Dostupni načini plaćanja

Lamoda je jedinstvena trgovačka platforma koja nudi svojim kupcima visokokvalitetne brendirane proizvode za cijelu obitelj. U katalozima resursa lako možete pronaći modnu odjeću, trendi cipele i vrlo lijepe i stilske dodatke. Nedavno je ova internetska trgovina počela prodavati dekorativnu kozmetiku i proizvode za njegu.

Ova raznolikost omogućava zaposlenim muškarcima i ženama da nadopune svoju garderobu i naprave poklone svojim najmilijima, a da ne napuste dom. Sve što se traži od njih je jednostavno pronaći pravi proizvod i ispravno ga platiti. U principu, to se može učiniti vrlo jednostavno. No ipak, ako naiđete na poteškoće, uvijek ih možete pokušati riješiti pronalazeći informacije na stranici Lamoda centra za podršku.

Također možete kontaktirati upravitelje web mjesta na sljedeće brojeve:

 • Za stanovnike Moskve: +7 (495) 134-00-40
 • Za regije: 8 800 333-14-48
 • Za Bjelorusiju: +375 (17) 388-04-09

Lamoda: načini i uvjeti plaćanja narudžbe

Načini i uvjeti plaćanja narudžbe

Internetska trgovina Lamoda cijeni svoje kupce, tako da čini sve kako bi imali priliku brzo i povoljno platiti robu. Zato je razvijen sustav koji kupcima omogućuje odabir kako i kada će slati novac za nove stvari.

Načini plaćanja robe na Lamodi:

 • Plaćanje putem interneta putem Interneta, U tom slučaju morat ćete navesti u fazi obrade kupnje da je želite platiti putem interneta.
 • Gotovina uz dostavu (Ruska pošta). Ovaj način plaćanja podrazumijeva da ćete novac za robu platiti izravno u pošti nakon primitka.
 • Plaćanje putem PayPala. Prilikom odabira ovog načina plaćanja morat ćete navesti svoje podatke koje ste unijeli prilikom registracije u platni sustav.
 • Plaćanje Lamoda karticom iz Tinkoffa. U tom ćete slučaju moći osvojiti (nadoknaditi) troškove odabrane stvari uz pomoć svojih bonus bodova.
 • Plaćanje na rate, savjest. Ova vrsta plaćanja pogodna je za stanovnike Moskve, Khimkija i Zelenograda. Plaćanje možete izvršiti kurir ili vi sami na specijaliziranim mjestima isporuke robe.

Što se tiče uvjeta plaćanja, onda je sve također krajnje jednostavno. Sve što će se od vas tražiti je ispravan unos vaših podataka prilikom stavljanja robe. Ako želite izbjeći bilo kakve probleme, bolje je još jednom provjeriti jeste li ispravno unijeli svoje ime, prezime, adresu prebivališta i podatke o plaćanju. Ako radite sve kako treba, onda, ovisno o odabranom načinu plaćanja i dostave, vaša nova stvar može biti s vama za 1-10 dana.

Lamoda - plaćanje karticom: uvjeti

Lamoda - plaćanje karticom

U principu, internetska trgovina Lamoda ne razlikuje se od ostalih sličnih resursa, pa se plaćanje robe s karticom odvija u standardnom načinu. Nakon pronalaska željenog kompleta odjeće i slanja u košaricu, od vas će se tražiti da ispunite standardni obrazac. Ako će vam odabrani proizvod dostaviti kurirom, obavezno navedite hoćete li ga isprobati prije plaćanja ili ne.

To se mora učiniti jer isporuka predmeta u vrijednosti manjoj od 2 tisuće rubalja zahtijeva dodatnu naknadu. Za svaku takvu narudžbu morat ćete platiti još 299 rubalja. Ako to ne učinite, resurs će i dalje s vašeg računa povući potreban iznos i tada ćete tražiti kamo su otišle vaše financije. U završnoj fazi morat ćete unijeti svoju valjanu adresu e-pošte i potvrditi da želite primiti narudžbu. Nakon toga bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj ćete morati unijeti svoje podatke o plaćanju.

Uvjeti plaćanja karticom:

 • Bankovnu karticu mora izdati financijska institucija u vašoj zemlji prebivališta
 • Kartica mora imati takozvani identifikacijski kod (CVV2 / CVC2)
 • Na svom računu morate imati dovoljno novca
 • Kada plaćate narudžbu karticom, unesite svih 16 znamenki
 • Obavezno naznačite rok valjanosti vaše kartice

Postoji li uplata na primitku u Lamodi?

Lamoda: plaćanje po primitku

Kao što ste vjerojatno već shvatili, internetska trgovina Lamoda čini sve kako bi mu se kupac vratio. Zbog toga svojim kupcima omogućuje kupnju robe nakon prijema nakon detaljnog pregleda ili uklapanja. Postoje dva načina za to.

Dakle:

 • Prvi način. Kad ih izradite, naznačujete da želite da vam se predmeti isporuče kurirskom i da robu plaćate, pri tome pazeći da vam je poslana stvar prave boje, veličine i stila.
 • Drugi način, U tom slučaju paket ćete dobiti u najbližem poštanskom uredu i izvršiti plaćanje po primitku robe. Ali imajte na umu da bi vas ovaj način plaćanja mogao koštati malo više. Ruska pošta zahtijeva dodatnu naknadu za usluge dostave. U pravilu ne prelazi 2% ukupnog troška pošiljke (ne može biti manji od 50 rubalja).

Lamoda - plaćanje karticom do kurira po primitku: uvjeti

Lamoda - plaćanje karticom kuriru

Ako redovno kupujete na Lamodi, onda vjerojatno znate da ovaj resurs pruža uslugu plaćanja kupnje nakon primitka. U pravilu se u ovom slučaju novac prenosi s vašeg računa pomoću prijenosnog terminala. Za plaćanje robe na ovaj način najbolje je koristiti Visa, MasterCard. Istina, trebali biste uzeti u obzir da na ovom resursu postoje pravila koja mogu ograničiti vašu sposobnost plaćanja.

Ako ste u roku od mjesec dana naručili puno stvari, ali više od 70% robe je vraćeno u skladište, resurs vam može odrediti kazne i zabraniti korištenje ovog načina plaćanja. Da biste vratili mogućnost plaćanja nakon primitka, možete platiti samo kupnju, čiji će trošak prelaziti 7 tisuća rubalja.

Pravila plaćanja robe karticom po primitku:

 • Kurir postavlja terminal tako da jasno možete vidjeti njegov ekran
 • Kad karticu držite na posebnom utoru
 • Unos iznosa kupoprodajne cijene pomoću kotačića (možete ga vidjeti u pratećim dokumentima)
 • Od vas traži da unesete kôd i čeka potvrdu o dostupnosti potrebnog iznosa na kartici
 • Nakon podizanja novca kupcu se izdaje ček

Postoje li bonusi? Hvala od Sberbanka Lamodi?

Isplata bonusa Hvala iz Sberbank

Ako želite uštedjeti na kupnji, tada možete koristiti bonus program od Sberbank Hvala. Budući da su banka i internetski resurs partneri, prilikom plaćanja karticom ove financijske institucije, na vaš račun pripisat će se bonusi u iznosu od 5% od onoga što ste potrošili.

Da biste platili robu s bonusima Hvala Sberbank potrebno vam je:

 • Postavljanje računa na Sberbank online
 • Nakon registracije, idite na svoju osobnu stranicu i pronađite kategoriju "Hvala od Sberbank"
 • U prozoru koji se otvorio pronađite riječ Lamoda.ru i kliknite na gumb Do kupovine
 • Pronađite pravu stvar i platite je karticom Sberbank

Pogledajte video: La . Heroes del sabado 'Salvavida de las balas perdidas' (Ožujak 2020).