Zanimljivo

Kako saznati svoj bilans od operatora Tele2, Megafon, MTS, Beeline, Iota: na telefonu, tabletu. Kako saznati stanje računa kod drugog operatora?

Ako trebate znati stanje vašeg telefonskog računa, pročitajte članak. Ima puno korisnih informacija.

Svaka osoba može doživjeti okolnosti kada trebate razgovarati o svom uređaju, ali na računu nema novca. To se može dogoditi iz različitih razloga.

 • Na primjer, plaćene neobavezne usluge bile su povezane ili zbog banalne nepažnje - zaboravili ste pravovremeno nadopuniti račun.
 • Da biste to spriječili, morate unaprijed provjeriti ravnotežu i napuniti je.
 • Informacije o tome u koju kombinaciju trebate birati kako biste saznali stanje na mobilnom računu kod različitih operatora nalaze se u nastavku.

Kako saznati svoj saldo Tele2?

Tele2

Provjera stanja računa bilo kojeg operatora traje samo nekoliko sekundi. Kod operatera Tele2 to se može postići sljedećim metodama:

 • USSD-dopservis: vrsta * 105 # tipka za poziv, Kao odgovor na SMS poruke bit će informacije o iznosu stanja.
 • Balans glasa - ovu uslugu pruža ovaj mobi operator. Nazovite besplatno nabroj 697 i slušajte što će vam reći robot informatora.
 • Aplikacijski programinstalirani na mobilnom telefonu pomoći će ne samo u provjeri stanja, već i kontroli preostalih minuta i prometa na globalnoj mreži.
 • Interaktivni podizbornik, Pozovite * 111 # pozivnu tipku. Upute će se pojaviti na zaslonu - slijedite svaki korak. Kao rezultat toga, pojavit će se ne samo saldo, nego i vaš broj, kao i sve dostupne usluge i tarifni plan.
 • Osobni račun na portalu Tele2: za ovo idite u LC na portalu ovu vezu, Sadrži podatke o vašoj bilanci novca, besplatnim minutama, paketu usluga i broju megabajta posjeta na mreži.

Ako ste pokušali primijeniti gore navedene metode, ali ne funkcioniraju iz određenih razloga, tada možete pronaći potrebne podatke ako nazovete operatera na besplatne brojeve: 611 i 8-800-555-0611. Lako je postaviti i uslugu "Automatsko plaćanje", primjerice, u internetskom bankarstvu, tako da se plaćanje prebaci na vaš račun određenog dana.

Kako saznati svoj Megafon operativni saldo?

megafon

Da biste provjerili stanje megafon Postoji 7 dokazanih metoda:

 1. USSD-dopservis: * 100 * 0 # tipka za poziv ili * 100 # tipka za poziv.
 2. Vaša osobna LK stranica na web lokaciji Megafon, Vrijedi napomenuti da će funkcionalnost web stranice biti dostupna čak i ako nemate pristup mreži. Naravno, bit će ograničenja, ali ravnotežu možete vidjeti bez ikakvih problema. Za ulazak na stranicu trebat će vam lozinka. Možete ga dobiti ako otkucate * 105 * 00 # tipka za poziv, Unesite u kolonu brojeve ili slova primljena u SMS-u „Lozinka”.
 3. Kroz svoju LC stranicu: vrsta * 105 # tipka za poziv, Zatim u podizborniku pritisnite "1 LK", U novom stupcu „Stanje” kliknite na "1", Ako kliknete "2", tada ćete saznati više o akumulacijama i ostalim uslugama.
 4. SMS zahtjev: poslati prazan SMS na broj 000100 ili 000888, Kao odgovor na to dobit ćete informacije o stanju svog stanja. Da biste odredili ravnotežu na Internetu, utipkajte SMS-om „Ostatak” i poslati poruku 000663.
 5. Nazovite na broj 0500, Ovo je besplatna telefonska kombinacija megafonskog pozivnog centra. Možete i nazvati prema broju 8-800-333-0500, Specijalist će vam reći ne samo o dostupnosti sredstava, već će vam reći i kako kontrolirati poslovanje na računu.
 6. U uredu tvrtke: ako znate gdje se nalazi najbliži ured operatora, uđite i pronađite bilans od bilo kojeg od zaposlenika. Ali u ovom slučaju trebat će vam putovnica.
 7. SIM izbornik: pronađite aplikaciju na popisu svog telefona i odaberite „Megafon” i onda „Stanje”, Odgovor će doći u SMS poruci.

Treba napomenuti da je ovaj operator stvorio uslugu "Ravnoteža voljenih osoba", Možete kontrolirati ravnotežu treće strane, baš kao što i vaš može kontrolirati nekoga od rodbine. Da biste aktivirali uslugu, potreban vam je pristanak klijenta čiji će se broj pratiti. Pojedinosti o ovoj usluzi mogu se naći na Službena web stranica Megafona na ovoj poveznici.

Kako saznati svoj operater na MTS-u?

MTS

na MTS Postoji i mnogo načina za provjeru ravnoteže:

 1. USSD-dopservis: * 100 # tipka za poziv.
 2. Na službenom portalu MTS-a, otvorite web stranicu na ovoj poveznicii unesite svoj telefonski broj i zaporku. Ako prije toga niste bili registrirani na portalu MTS, lozinku možete dobiti u SMS-u. Da biste to učinili, kliknite lijevu odgovarajuću aktivnu oznaku, kao što je prikazano na slici iznad.
 3. Nazovite operatera prema broju 0890 ili 8-800-250-0890, Stanje će biti obaviješteno u glasovnom načinu. Korporativni kupci mogu nazvati broj 0990 ili +7-495-766-00-01 (ali samo za Moskvu). U ovom se slučaju veza odvija gotovo trenutno.
 4. Putem SMS-a: poslati "11" na broj 111. U odgovoru SMS videćete saldo za današnji broj. Takva će vam usluga možda trebati ako trebate sastaviti izvještaj o bilanci za određeni datum. Spremite samo SMS, od toga video, koliko novca ste imali na ovaj ili onaj dan.
 5. Glasovna prijava po broju 111: nazovite ovaj broj i informator MTS-a će vam reći podatke o stanju.
 6. Osobni račun: Instalirajte aplikaciju i prijavite se na web mjesto MTS-a. Na ulazu ćete vidjeti stanje vašeg telefonskog broja.
 7. Yandex widget: idite na katalog Yandex widgeta, pronađite "MTS"i instalirajte ovaj widget. Zatim povežite broj.

Na MTS-u možete kontrolirati stanje telefona svog djeteta. Da biste to učinili, upišite * 140 * telefonski broj # za određivanje stanja, Ali zapamtite da takva ravnoteža glasa nije dostupna za druge brojeve drugih.

Kako saznati svoj operativni saldo Beeline?

najkraći put

pretplatnika najkraći put možete saznati stanje vašeg telefonskog računa pomoću sljedećih metoda:

 • USSD-dopservis: * 102 # tipka za poziv, Ova je opcija pogodna za pretplatnike koji koriste unaprijed plaćeni sustav naplate. Ako koristite sustav naknadnog plaćanja, upišite: * 110 * 04 # pozivna tipka.
 • Aplikacija Beeline, Program vam omogućuje da upravljate svojim računom izravno iz aplikacije.
 • USSD timovi za vlasnike servisnih paketa, Saznajte iznos SMS salda: *106#, Kontrola bonusa: *107#, Ostatak interneta: *108#.
 • Glas informatora: vrsta 0697 ili 067404.
 • Preko interneta: Usluga Moj račun dostupna je na web mjesto operatera na ovoj vezi, Na ovom portalu možete upravljati svojim telefonskim računom, mijenjati tarife i koristiti druge značajke.

Da biste nadzirali status računa na djetetovom broju, birajte * 131 * 5 * telefonski broj, kojom želite kontrolirati # pozivnu tipku.

Kako saznati stanje vašeg operatora Iota?

jota

Kod operatera jota mogu se uključiti i servisna ograničenja ako je saldo nula. Za nadzor stanja računa ovog operatora odaberite jednu od sljedećih metoda:

 1. USSD-dopservis: * 100 # tipka za poziv, Broj besplatnih minuta može se provjeriti ovom kombinacijom: * 101 # tipka za poziv.
 2. Iota Mobile App, U ovoj ćete aplikaciji vidjeti točnu kopiju vašeg osobnog računa Iota web mjesto na ovoj vezi.
 3. Putem Interneta na web stranici na vašem računu Iota, Možete ući u to ovu vezu, LC nudi sve informacije o stanju vašeg mobilnog računa, tarifi i slično.
 4. Pozovite stručnjake u pozivnom centru. Pozivni brojevi: 8-800-550-00-07 ili prema kratkom broju: 0999.

Bilo koju aplikaciju možete preuzeti, ovisno o OS-u pametnog telefona ili tableta, možeteIgrajte tržište, App trgovina, Microsoftovo tržište, Mobilna aplikacija bilo kojeg od operatora je zgodna jer možete kontrolirati troškove i stanje na računu, kao i pratiti istek plaćenih dana ili saznati za preostale minute, SMS i internetski promet.

Kako saznati stanje operatora na tabletu?

Ne rade svi tableti poput telefona. Stoga pomoću tableta nije uvijek moguće pronaći saldo računa mobilnog telefona upisivanjem naredbi USSD-dopservice. Ali to možete učiniti pomoću mobilne aplikacije koju morate preuzeti iz Play Store-a ili App Store-a. Zatim slijedite sve točke svakog mobilnog operatera opisane gore u vezi s informacijama o primanju podataka o bilanci sa pametnog telefona.

Kako saznati stanje računa kod drugog pretplatnika?

Ne tako davno svaki mobilni operater ima uslugu koja vam omogućuje da otkrijete bilancu kod drugog pretplatnika. Da biste to učinili, birajte jednostavnu kombinaciju:

 • MTS - spajanje posebne usluge "Stanje drugog pretplatnika"kucanjem ovog upita: * 111 * 2137 # tipka za poziv, Također možete saznati ravnotežu slanjem poruke s tekstom "237" na broj 111, Usluga je besplatna.
 • megafon - Prvo morate dobiti suglasnost pretplatnika čiju bi ravnotežu željeli znati. Da biste to učinili, pošaljite poruku na 000006, a u tekstu staviti "+", Tada možete saznati ravnotežu biranjem kombinacije: * 100 * 926 ..... # Provjerite stanje, Umjesto točkica, stavite brojeve pretplatničkog telefona.
 • najkraći put - samo pozovite broj +7-903-388-8696, Slijedite upute i otkrit ćete preostali iznos pretplatnika.
 • Tele2 - pretplatnici ovog operatera smatraju da takve podatke nije moguće dobiti. Tele2 nema posebnu naredbu, ali ostatak drugog pretplatnika možete saznati pozivanjem broja 611, Spremite se predstaviti podatke o putovnicama vlasnika telefona. Ako je ovo potpuni stranac, nećete imati takve podatke i tada će operator odbiti uslugu. Za informacije o stanju za rodbinu neće biti problema.
 • jota - Ova usluga ne postoji za ovog operatera.

Sada znate kako pronaći ostatak drugog pretplatnika različitih mobilnih operatera popularnih u Rusiji.

Što učiniti ako je ravnoteža nula?

Na računu mobilnog telefona 0 rubalja

Kad je stanje na telefonskom računu blizu nule, uvijek je neugodno. Doista, bez telefona, kao "bez ruku", nije moguće nazvati niti poslati SMS i neće biti moguće pristupiti potrebnim uslugama na Internetu. No, operateri su se pobrinuli za svoje pretplatnike i nude niz jednostavnih manipulacija koje će pomoći u korištenju usluga bez ograničenja.

Tele2 - saldo je blizu nule, postoje 3 opcije kako izaći iz ovog položaja:

 1. Uzmite "obećano plaćanje": * 122 * 1 # pozivna tipka.
 2. Pošaljite besplatni SMS prijateljima ili obitelji s zahtevom za povratni poziv: * 118 * broj željene osobe putem pozivne tipke "8".
 3. Pošaljite besplatni SMS putem Interneta. To se može učiniti na osobnom računu pretplatnika.

megafon - kada je stanje blizu nuli, možete aktivirati uslugu "Obećana uplata"Postoji nekoliko načina da se to postigne:

 1. SMS koji označava iznos (150 ili 300 rubalja) za 0006.
 2. Nazovite 0006 i slijedite upute robota.
 3. nazvati * 106 # tipka za poziv ili * 1006 # tipka za poziv.
 4. Naručite uslugu na službenoj web stranici, na stranici "Nadoknadite ravnotežu".

MTS - usluga "Nazovite me molim vasUčinite sljedeće:

 1. * 110 * telefonski broj # pozivna tipka.
 2. Pretplatnik će od vas dobiti poruku koja vas traži da nazovete nazad.

najkraći put - s nultim saldom na Beelineu, usluga "Živa nula"U ovom slučaju nećete moći nazvati, ali pozivi i SMS-ovi drugih operatora doći će vam bez problema. Ako trebate nazvati, učinite sljedeće:

 1. Povežite uslugu "Automatsko plaćanje" pomoću naredbe * 114 * 9 # tipka za poziv.
 2. usluga "Povjerenje": * 141 # tipka za poziv, Da biste saznali koliko novca možete uplatiti na račun, upišite ovu kombinaciju: * 141 * 7 # tipka za poziv.
 3. usluga "Automatsko plaćanje", Takva će se usluga automatski napuniti, ako se pokaže da iznosi manje od 50 rubalja. Pozovite samo jednom: * 141 * 11 # tipka za poziv.
 4. SMS "Dopunite moj račun", Možete uputiti takav besplatan zahtjev prijateljima, rođacima ili bilo kojim drugim pretplatnicima ovog operatera. Upišite sljedeću kombinaciju: * 143 * pretplatnički broj # pozivna tipka.
 5. opcija "Nazovite na teret sagovornika", Prije nazvanog broja, birajte 05050, Pričekajte vezu s pretplatnikom, a ako on da pristanak na razgovor, bit ćete povezani. Ako sugovornik nije protiv plaćanja takvog razgovora, tada neće biti veze.
 6. usluga "Nazovi me": * 144 * broj pozivatelja # pozivna tipka.
jota

Yota - u nedostatku novca na računu kod operatora Iota, pretplatnik ne treba ništa učiniti, jer se operator već pobrinuo za to. Možete nastaviti koristiti Internet čak i ako niste u mogućnosti nadopuniti račun. Ali takva je usluga dostupna ako ste trenutno u inozemstvu i ne postoji način da napunite račun. Djelovat će dok telefon ostane u roamingu. Možete komunicirati s drugima u ravnoteži uz pomoć takvih popularnih glasnika:

 • WhatsApp
 • Viber
 • telegram
 • Facebook messenger
 • iMessage

Kao što vidite, svaki je operater pružio sve potrebno kako bi pretplatniku olakšalo korištenje mobilnih usluga. Kombinacije zahtjeva i USSD naredbe su jednostavne, kao i telefonski brojevi pomoću kojih možete saznati određene podatke o računu.

Pogledajte video: Saveti Vip korisničkog servisa - Provera stanja na računu (Veljača 2020).

Loading...